Over ons

Hoe gaat Nederland de druk op onze mentale gezondheid en de zorg verlagen?

LifeSync is geboren uit passie voor transformatie en om mensen te helpen.

Ons verlangen is dat iedereen een 9+ gezondheid ervaart op alle gebieden van zijn leven en bovenal in relatie(s).

9+

Als we het hebben over relaties geloven wij dat veerkrachtige en liefdevolle relaties het fundament zijn van een gezonde samenleving.

Is de relatie met je partner goed dan kan je (bewezen) veel meer aan in het leven.

Wist je dat?

 Mensen die gelukkig zijn met een vaste levenspartner leven gemiddeld vijftien jaar langer dan mensen die een slechte relatie hebben.

Vreemd eigenlijk

Op school leren we rekenen en taal. Maar hoe je een gezonde levensstijl ontwikkeld of een duurzame relatie met iemand aangaat? Daar hebben we geen vak voor..

Vreemd eigenlijk om zo iets belangrijks iedereen maar zelf te laten uitzoeken.  Het is daarom ook niet heel gek dat veel mensen steeds zoekend zijn naar balans in hun leven.

Het is de vraag hoe je hiermee omgaat. Blijf jij het wiel zelf uitvinden? Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen op verschillende momenten in zijn leven persoonlijk, één op één zou moeten worden gecoached.

Gewoon om alles weer even op de rit te krijgen. Wij bieden naast de digitale diensten ook persoonlijke één op één hulp door een netwerk van coaches en therapeuten. Allemaal gespecialiseerd op hun eigen terrein.

1

Het eerste project van LifeSync start met de dimensie ‘kwaliteit van leven’ in verhouding met je relatie. Hiervoor zetten we in op ‘de’ vijf liefdestalen van Gary Chapman.

Doormiddel van een online test kom je erachter wat jouw liefdestaal is.

 

instituut positieve gezondheid

2

We bieden van daaruit een online training en/of bemiddeling aan om bijvoorbeeld in contact te komen met een professionele relatiecoach/therapeut.

 

instituut positieve gezondheid

3

Bij het derde project hebben wij de focus gelegd op het gedachtegoed positieve gezondheid voor iedereen.

Positieve Gezondheid wordt momenteel toegepast in de medische en zorgverlenende branches. Het wordt gezien als een middel om preventief om te gaan met onze gezondheid en gedrag.

 

instituut positieve gezondheid

Het model bevat zes dimensies:

 

Icoon liefdestalen - Positieve woorden

Zingeving

Of je jouw leven zinvol vindt

Icoon liefdestalen - Positieve woorden

Dagelijks functioneren

Hoe je dagelijks leven eruit ziet

Icoon liefdestalen - Positieve woorden

Kwaliteit van leven

Of je een prettig leven hebt

Icoon liefdestalen - Positieve woorden

Mentaal welbevinden

Hoe het geestelijk met je gaat

Meedoen

Meedoen

Of je contact hebt met andere mensen

Meedoen

Lichaams functies

Hoe het lichamelijk met je gaat

Wij noemen het de LifeScan.

Ons uitgangspunt is een holistische kijk op gezondheid, geluk en relaties. Wij vullen de ruimte tussen zorg, coaching en therapie.

Ook onderscheiden wij ons door ‘levenslang’ coaching aan te bieden. Het blijft niet bij het enkel volgen van een traject maar we helpen je door het leven heen, dat doen we door onder andere het gratis aanbieden van de LifeScan.

 

Waar komen wij vandaan

Het is zomer 2021 als Jonathan Bakker en Wijnand van den Bosch elkaar ‘toevallig’ tegenkomen en in gesprek raken. Na een tijdje blijkt dat ze beide op een keerpunt in hun leven staan. Er ontstaat een idee door een gezamenlijk verlangen en visie op persoonlijke ontwikkeling en relaties. 

Een paar maanden later is het een feit en zijn ze een sociale onderneming gestart onder de naam LifeSync.

Jonathan en Wijnand

Twee ondernemers met hetzelfde ideaal voor ogen. Daarin investeren ze hun tijd, energie en geld. Beide ondernemers zijn gefundeerd in de christelijke traditie en staan voor dezelfde waarden. Jonathan woont met zijn vrouw en drie kinderen in Nijkerk en Wijnand woont met zijn vrouw en (ook) drie kinderen in Zeewolde.

Jonathan Bakker

Jonathan Bakker

Icoon liefdestalen - Positieve woorden

Wijnand van den Bosch

Contact

Ben jij een coach of therapeut? En heb je een eigen praktijk? En zou je graag meer willen weten over hoe LifeSync werkt? Wij komen graag met jou in contact.